مدیر جهاد کشاورزی جهرم از آغاز برداشت لیموترش از ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار باغهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، حسن زمانی گفت: پیشبینی میشود تا اواخر مهر، ۱۷۰ هزار تن لیموترش در این شهرستان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
او با بیان این که میانگین برداشت این محصول از هر درخت لیموترش ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم است، افزود: متوسط برداشت این محصول ۲۰ تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم ادامه داد: از ارقام مختلف کاشت لیمو در باغهای شهرستان جهرم میتوان به رقم لیموی ترش محلی یا لیموی آب، لیموی لیسبون و لیموی پرشین اشاره کرد.
زمانی گفت: شهرستان جهرم حائز رتبه اول تولید لیمو ترش محلی یا لیموی آب در سطح استان و کشور است و عمده باغ های لیموترش این شهرستان در دو بخش مرکزی و سیمکان قرار دارد.
او اظهارداشت: علاوه بر بازارهای داخلی، هر سال ارقام با کیفیت این محصول به کشورهای حوزه خلیج فارس و اوراسیا صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم گفت: ۴۰ درصد از لیموهای برداشت شده به صورت تازه خوری مانند آبلیمو و ۶۰ درصد دیگر نیز در صنایع فرآوری استفاده میشود.
برداشت لیموترش تا اواسط آذر در جهرم ادامه دارد.
نظر شما